Gezonde leefstijl & Vitaliteit

Ik ben een gediplomeerd voedingsdeskundige en ik richt mij op begeleiding bij afvallen en/of Gezonde leefstijl-advisering.
Afvallen zonder dieet en een gezond gewicht voor de toekomst…
Een gezonde leefstijl en vitaliteit is van groot belang wat je op vele vlakken gaat merken.
Je krijgt allereerst meer energie, je komt erachter dat gezond en onbewerkt eten zoveel lekkerder is, bewegen wordt leuk, ontspanning en rust worden ervaren, etc…
Wil je niet afvallen maar een gezonde leefstijl leren dan is dat ook mogelijk.
Met een intakegesprek word er namelijk bekeken wat er nodig is, zodat er een goed plan de campagne kan worden gemaakt.
Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. : gezond leren koken, eiwitten, koolhydraten, vetten, bewegen, ontspanning, Mindfulness, vitamines, suikers, emotie eten, etiketten lezen, onbewerkte voeding, hormonen, darmen, intoleranties, allergieën, fysieke klachten.

 

Mijn werkwijze

kennismakingsgesprek
Het gesprek duurt ongeveer 15 minuten en is gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kan ik uitleggen wat ik voor je kan betekenen en wat er mogelijk is qua aanbod en werkwijze.

Intake  € 75,00 | 75 min ( + uitwerking verslag van intake).

Voor dit gesprek plaats vind is er een intake formulier ingevuld zodat we dit kunnen bespreken. Allerlei vragen komen aan bod die van groot belang zijn voor een goed plan van aanpak. Gewicht en omvang wordt gemeten zodat we een persoonlijk plan op kunnen stellen met doelen. Je krijgt al adviezen mee omtrent voeding. Met evt. intoleranties en/of allergieën word rekening gehouden, elk plan word gepersonaliseerd.

Consult  € 45,00 | 45 min ( + uitwerking verslagen van consulten).

Nadat de intake is geweest ontvang ik voor het eerste consult een eetdagboek, zodat ik een goed beeld kan schetsen en de juiste adviezen kan geven. Tijdens elk consult word een onderwerp besproken die van belang zijn, maar ook zeker waar vraag naar is zodat ik ook in kan spelen op de wensen en doelen.

Na een consult wordt er info toe gemaild wanneer dat nodig is als we met onderwerpen bezig zijn, zodat het thuis voortgezet kan worden. Wandelsessies worden zo nu en dan ook ingezet bij consulten wat zeer effectief werkt met betrekking tot bijvoorbeeld de bewustwording.